186ae-liebsteraward_3lilapples

 

Με το που μπήκα στην όμορφη παρέα των μαμαδο-blogs, η Αλεξία από το όμορφο blog momyof6, μου έκανε την τιμή να μου απονείμει ένα βραβείο! Το “Liebster Award” είναι ένα εικονικό βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 followers. Την ευχαριστώ πάρα πολύ που με διάλεξε!

 

Οι κανόνες του βραβείου είναι οι εξής:

 1) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και θα αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.

2) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger o οποίος σας απένειμε το βραβείο.

 3) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.

 4) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.

 

 Ας περάσουμε στο προκείμενο 🙂 :

 1) Γιατί ξεκινήσατε το blog;

Με βοηθάει πολύ το να γράφω τις σκέψεις μου, κατανοώ εγώ η ίδια καλύτερα αυτά που νιώθω. Το να γίνει βέβαια δημόσια έκθεση αυτών των σκέψεων είναι ένα επόμενο βήμα. Όμως η χαρά του να μοιράζεσαι πράγματα με άλλους και το να έχεις ανταπόκριση, είναι πολύ ωραίο πράγμα. Αισθάνεσαι μέρος ενός συνόλου κι αυτό βοηθά πολλές φορές.

2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει;

Ενθουσιάζομαι όταν βλέπω πως κάτι που έγραψα αγγίζει άλλους ανθρώπους και ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται αφορμή για ανταλλαγή απόψεων.

 3) Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;

Όσο η επικοινωνία είναι «ανοιχτή», μέσω σχολίων ή συμμετοχής σε δραστηριότητες (όπως αυτή!), τόσο καλύτερα γνωρίζονται οι bloggers και ενθαρρύνουν επίσης και τον γράφοντα να συνεχίσει!

4) Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;

Μιλώ για οτιδήποτε με απασχολεί – απ’ όταν έγινα μαμά, νομίζω πως αυτή μου η ιδιότητα υπερτερεί και τροφοδοτεί περισσότερο τα κείμενά μου, είτε φανερά, είτε πιο υπόγεια…. Αλλά μιλώ και για παραστάσεις που μου έκαναν εντύπωση, καθώς επίσης αναδημοσιεύω και κείμενα άλλων, που για κάποιο λόγο με αντιπροσωπεύουν.

5) Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά;

 Εκτός από ανθρώπους που ήδη ήξερα, προσωπικά δεν έχω (ακόμη!) γνωριστεί με άλλους bloggers, αλλά φιλική σχέση σίγουρα έχει δημιουργηθεί 🙂

6) Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;

Θα ήθελα να γράφω εγώ πιο συστηματικά, να είμαι πιο ενεργή ως αναγνώστης άλλων και θα ήθελα πολύ να έχω και πιο ενεργούς αναγνώστες, που να σχολιάζουν κλπ…

7) Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα; 

Νομίζω πως μπορώ να εκφράσω αρκετά καλά αυτά που σκέφτομαι και νιώθω, και μάλιστα αρκετά συνοπτικά. Βέβαια κάποιες φορές, μιλώ πιο αλληγορικά, οπότε αυτή η αμεσότητα χάνεται.

8) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;

Πάντως όχι όσο θα ήθελα…

9) Πώς γεννιούνται τα post σας;

Κάτι μέσα μου κινείται πολύ έντονα…και πρέπει να γεννηθεί!

10) Ευχές για τον αναγνώστη.

Εύχομαι όλοι οι αναγνώστες να έχουμε τα μάτια και τ’ αυτιά μας ανοιχτά, ώστε να καταλαβαίνουμε αυτόν που κρύβεται πίσω από τις λέξεις, κι έτσι να τον γνωρίζουμε καλύτερα και γιατί όχι να τον αγαπούμε κιόλας! Μακάρι να υπάρχουν ζωντανές κοινότητες αναγνωστών, όπως αυτή των μαμαδο-blogs, και να καλλιεργείται μεταξύ μας μια όμορφη σχέση με ειλικρινές ενδιαφέρον, ζεστασιά, αγάπη κι αλλυλεγγύη! 🙂

 

 Το βραβείο τώρα απονέμεται στα παρακάτω blog :

1.http://mamagiaspiti.blogspot.gr/ της Κατερίνας

2.http://www.forever-hugs.blogspot.gr/ της Σοφίας

3.https://myfortysomethingworld.wordpress.com/ της Ελένης

4.http://www.annoulasmom.blogspot.gr/ της Ευαγγελίας

5.http://sweetlifewoman.blogspot.gr/ της Τίνας

6.http://otanexoesena.blogspot.gr/ της Γιώτας

7.http://goneispaidi.blogspot.gr/ της Νικολέτας

8.http://www.beautyharmonyblog.blogspot.gr/ της Μαρίας

9.http://annoula-rodoula.blogspot.gr/ της Ροδούλας

  1. and last but not least http://velonakaiklosti.blogspot.gr/  της Ιωάννας

 

 

Περιμένω, φίλες μου, τις απαντήσεις σας! θέλουμε πολύ να μάθουμε για εσάς!